Menu Sluiten

 vegan

Bij vegan wordt een levenswijze gehanteerd waarbij men het gebruik van dierlijke producten gaat vermijden. Ze eten of drinken alleen maar plantaardige producten. Het gaat echter veel verder dan enkel het consumeren van eten en drinken. Veganisten gebruiken ook geen make-up, kledij en beautyproducten waarin dierlijke producten zitten.

 gezichtsverzorging

Bij het verzorgen van het gelaat komen een aantal stappen kijken. Een eerste stap is het reinigen van het gezicht. Vervolgens wordt er een remover aangebracht, om eventuele make-up restanten te verwijderen. Hierna wordt er een hydraterend serum aangebracht om de huid te voeden. Bovendien is het belangrijk om de oogzone een aparte behandeling te geven. Tot slot kan je een crème aanbrengen die je zachtjes inmasseert op het gelaat.

 vegan?

Er zijn heel wat producten die gezien worden als vegan gezichtsverzorging. Zo heb je de KORA Organics. Dit is make-up die veganistisch is. Belangrijk hierbij is om op te merken dat het niet automatisch vegan is. Alle producten zijn wel diervrij getest. Om te weten in welk product geen dierlijke restanten zitten, lees je best alles eens na. Bij Human+kind is echter wel alles vegan gezichtsverzorging! Het is een Iers merk met knappe verpakkingen. Hier wordt iedereen blij van. De producten van STARSKIN zijn een must-have! Hiermee maak jij je helemaal klaar om vegan-proof door het leven te gaan. Dit zijn allemaal heel specifieke merken, maar er zijn ook grotere bedrijven die met vegan-producten op de markt komen! Zo is er de HEMA, waarbij alle producten van B.A.E vegan gezichtsverzorging zijn! Bovendien zijn heel wat gezichtsmaskers van de HEMA zelf veganistisch! Top he? Tot slot verloopt kruidvat de lijn ‘kruidvat natures’. Hier kan je make-up removers en crèmes vinden die veganistisch zijn! It’s a yes for me!!

 overtuigd?

Zo, nu ben je als veganist op de hoogte welke producten jij kan kopen. Ben je als niet-veganist nu ook overtuigd? Super! Aarzel niet en haast je naar de winkels om diervriendelijker te leven! De dieren zullen jou eeuwig dankbaar zijn en wij ook. Informeer je in de winkel waar je naartoe gaat. Zo blijf je op de hoogte van de aller beste dier-vriendelijke producten op de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *