Menu Sluiten

Onbemande Zonnebank in Utrecht

Zen Zon Zee


Ik ga graag onder de zonnebank in Utrecht maar omdat ik veel werk is het best lastig om in te plannen. Het liefst ga ik minstens een keer per maand maar dat is niet altijd mogelijk als je s avonds pas laat thuis bent. Als de meeste zonnestudio’s open zijn dan werk ik of ik ben nog onderweg naar huis. Gelukkig kan ik nu terecht bij Zen Zon Zee in Utrecht. Hier kun je namelijk tot 23.00 uur s avonds terecht.

Zonnebank in Utrecht

‘s avonds laat gebruik maken van zonnebank in Utrecht

Overdag is er altijd iemand aanwezig bij Zen Zon Zee. Na sluitingstijd kun je als geregistreerde klant gebruik maken van de zonnebank in Utrecht. Het is zelfs goedkoper dan overdag! Met een elektronische sleutelhanger kun je de deur openen. Je gegevens staan op die sleutelhanger en het systeem kan dit uitlezen. In de openbare ruimtes hangen camera’s maar je kunt wel in privacy gebruik maken van de zonnebank. De onbemande zonnestudio van Zen Zon Zee is trouwens niet alleen s avonds geopend maar je kunt ook op zon- en feestdagen gewoon gebruik maken van de zonnebank als je geregistreerde klant bent.

Zonnehemel

Eenvoudiger in te plannen in drukke agenda

Ik vind het echt ideaal en ik denk ook dat het past in de huidige 24 uur economie. Mensen werken onregelmatiger en met het nieuwe werken beginnen veel mensen ook later waardoor ze ook later klaar zijn. Door die verschuiving wordt het ook lastig om dingen als een bezoek aan de zonnebank in te plannen in je drukke agenda. Door dit systeem is het een stuk eenvoudiger waardoor je veel flexibeler bent. Ik ga nu regelmatig s avonds laat na het eten of direct door vanuit mijn werk. Zo kan ik ondanks mijn drukke baan toch lekker ontspannen.