Menu Sluiten

Koudschuim matras

koudschuim matras

Op dit moment zijn er veel verschillende matrassen op de markt. Deze matrassen zijn ontwikkeld om de nachtrust van iedere gebruiker te bevorderen. Dit betekent dat alle matrassen uitvoerig worden getest. Ze worden bijvoorbeeld getest tegen allergie├źn. Daarnaast worden alle matrassen getest op de juiste ondersteuning, de juiste ventilatie en het juiste comfort. Hierdoor zijn er meerdere matrassen ontwikkeld en geoptimaliseerd. Een van deze matrassen is het koudschuim matras.

koudschuim matras

Voor wie is het koudschuim matras geschikt?

Het koudschuim matras is ontwikkeld voor mensen van van 70 tot 150 kilogram. Daarnaast is het matras in verschillende lengtes en breedtes maten te verkrijgen. Een kleine greep uit deze maten zijn de matrassen 70×190, 70×220 en 170×200.  Het matras kan dus ook geschikt zijn voor twee personen. Echter is het ook mogelijk om twee smalle matrassen in een bed te leggen. Dit zorgt ervoor dat beide partners een apart matras hebben, maar toch naast elkaar kunnen slapen. Als laatst is het matras geschikt voor mensen die van een zacht matras houden. Het matras past zich namelijk aan je lichaam aan. Dit zorgt ervoor dat je overal de juiste ondersteuning krijgt. 

Hoe houd ik mijn matras schoon?

Dit matras is erg geschikt voor overmatig transpirerende mensen. Het matras is in staat om de temperatuur en het vocht reguleren. Daarnaast is de hoes van het matras uitwasbaar. Dus na ieder ongelukje kan deze hoes gereinigd worden. De hoes is wasmachine bestendig en weer gemakkelijk aan te brengen.